News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

PNL Arad a demarat, începând de astăzi, marţi, 14 februarie 2012, o campanie de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţii din judeţele afectate de zăpadă. Astfel, de astăzi şi până vineri inclusiv, membrii şi simpatizanţii PNL Arad, dar şi alţi arădeni, sunt aşteptaţi la sediul partidului, situat pe Bulevardul Revoluţiei, nr. 71, să doneze hrană neperisabilă, apă şi îmbrăcăminte de iarnă. De asemenea, liberalii arădeni fac apel la donatori să aducă şi pături, care le sunt necesare românilor care în aceste zile se luptă cu frigul.
„Fac un apel la membrii noştri de partid, la simpatizanţi şi la arădeni în general, să dea dovadă de solidaritate cu cei afectaţi de zăpadă şi viscol. Deşi sunt conştient că şi arădenii au fost sărăciţi în aceşti ultimi ani, îi rog să doneze, după posibilităţi, hrană şi îmbrăcăminte pentru cei care sunt mai greu încercaţi decât ei în aceste momente”, a declarat Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL, co-preşedinte al USL Arad. Donaţiile se fac la sediul PNL Arad, între orele 11 şi 14.

Liberalii strând ajutoare pentru sinistraţi şi la Ineu, prin intermediul consilierul local al PNL Călin Abrudan. Pentru donaţii, acesta a declarat că poate fi contactat la numărul de telefon: 0742-306675.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *