News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Liderii Filialei Teritoriale PNL Arad consideră că PDL este preocupat, în această perioadă, de luptele din interior în loc să-şi îndrepte atenţia către soarta ţării, în pofida situaţiei de criză prin care trece România. Preşedintele liberal Ioan Cristina şi vicepreşedintele Călin Abrudan au ţinut să precizeze că nu au încredere în candidaţii la şefia PDL. „Nici unul nu e mai bun ca şi celalalt. Atât Emil Boc cât şi Vasile Blaga şi-au demonstrat reaua-credinţă şi incapacitatea în mangerierea treburilor ţării”, a declarat Ioan Cristina, completat de vicepreşedintele Călin Abrudan, care a afirmat că „Theodor Paleologu nu este altceva decât un manechin de paie introdus de Traian Băsescu în aşa zisa confruntare pentru şefia PD, în încercarea de a sugera că avem de-a face cu o luptă democratică”.
„Traian Băsescu vrea să creeze acum senzaţia unei reforme interne în PDL. În realitate, nu contează cine va veni la conducerea PDL sau a guvernului, atâta timp cât la conducerea ţării se va afla, în continuare, aceeaşi guvernare Băsescu-Boc-Udrea care, pentru a băga bani în buzunarul clientelei politice, a declarat război cetăţenilor României”, a mai declarat Călin Abrudan. Acesta consideră că toţi reprezentanţii actualei conduceri a PDL, în frunte cu Boc şi Udrea, dar fără a-i uita pe Blaga şi Videanu, sunt responsabili în mod egal de distrugerea economiei româneşti, a mediului privat şi de susţinerea unui război constant împotriva societăţii româneşti, în ansamblul ei.
Liderii Filialei Teritoriale PNL Arad au mai afirmat că, din aceste motive, soluţia pentru a scoate ţara din impas este reprezentată de programul liberal de guvernare. „Programul liberal de centru-dreapta înseamnă capitalism, înseamnă relaxare fiscală, înseamnă mediu privat puternic care să genereze locuri de muncă, performanţă mangerială, înseamnă eliminarea clientelismului politic, direcţii de acţiune pe care guvernarea Băsescu-Udrea-Boc le-a ignorat şi le ignoră şi acum în totalitate”, a precizat Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad. (comunicat PNL)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *