News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PNL Arad încalcă legea și umple orașul de bannere cu conținut electoral PNL Arad încalcă legea și umple orașul de bannere cu conținut electoral
Please follow and like us:
Pin Share

PNL Arad și-a făcut un prost obicei din a încălca în mod constant legea iar asta fără a suporta vreodată consecințe de vreun fel. O face și acum în precampanie electorală, când ignoră deliberat hotărărea Consiliului Local Municipal 186/2006 care reglementează regimul afișajului public în oraș.

„Cu alte cuvinte, liberalii își permit să afișeze, cu ostentație în Arad, bannere cu mesaje și chipuri de politicieni, unde îi duce imaginația și bunul plac. O fac peste tot, între doi stâlpi sau pe clădirile unde cred ei că propaganda va avea impact maxim.

Ca să fie clar, PNL trișează ca la Poker, jucând cu număr dublu de cărți, în timp ce ceilalți participanți la joc se conformează regulilor. Pentru conformitate, organizația locală PSD Arad respectă hotărărea Consiliului Local Municipal.

De altfel, PSD Arad a sesizat in scris Politia Locala, cerând restabilirea legalității in municipiu.” afirmă președintele organizației municipale PSD Arad Ilie Cheșa.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *