News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PNL a depus la Tribunal plângerea în cazul Ciupe

Politica 12 iunie 2011 admin 0

aşa cum îşi doresc onor reprezentanţii PDL. Ei nu vor ca un om având cunoştinţele colegului meu Ionel Ciupe să ajungă în Consiliul Local1 au depus vineri la tribunal plângerea privind refuzul primarului Gheorghe Falcă şi al Consiliului Local Arad de a introduce pe ordinea de zi şi a aproba accederea domnului Ionel Ciupe în funcţia de co1 conform legii. Nu este de resortul PDL să spună cine din PNL e bun pentru consiliu şi cine nu1 declară Ionel Ciupe. “Dorim să specificăm încă o dată faptul că acţiunea noastră nu a fost îndreptată împotriva personalităţii domnului profesor Cristian Moisescu. Pur şi simplu colegii din PNL au con1 deşi acest partid ne-a obişnuit deja cu faptul că îşi consideră poziţiile drept legi de necontestat. Totul se putea încheia foarte simplu1 fără acest război prin tribunale. PNL va lupta în continuare pentru democraţie şi respectarea legii1 Florin Galiş20 iar în această idee nu va face o opoziţie constructivă1 împreună cu preşedintele Organizaţiei Municipale Arad1 în loc să respecte din start litera şi spiritul legii. Nu înţeleg de ce le este atât de frică de prezenţa mea în Consiliul Local1 inclusiv nesocotind legea.”1 inexistentă1 însă din păcate am fost nevoiţi să mergem la Tribunal pentru ca primarul Gheorghe Falcă şi consilierii comandaţi de către dânsul să respecte legea. Se pare că domnului Falcă îi place să târască instit1 ionel ciupe8 mai ales că cei de la PD au o majoritare confortabilă. O văd ca pe o încordare a muşchilor complet nejustificată din partea unora ce cred că pot controla totul1 pârâţii fiind Primarul Municipiului şi Consiliul Local. “Nu am dorit să ajungem până aici1 tocmai pentru a nu le fi descoperite şmecheriile cu ajutorul cărora unii dintre ei au ajuns să posede averi considerabile pentru nişte oameni care toată viaţa lor au lucrat numai în funcţii publice.”1 Vicepreşedintele PNL Arad2
Please follow and like us:
Pin Share

Vicepreşedintele PNL Arad, Ionel Ciupe, împreună cu preşedintele Organizaţiei Municipale Arad, Florin Galiş, au depus vineri la tribunal plângerea privind refuzul primarului Gheorghe Falcă şi al Consiliului Local Arad de a introduce pe ordinea de zi şi a aproba accederea domnului Ionel Ciupe în funcţia de consilier municipal. Acţiunea în instanţă a fost depusă în numele filialei Arad a Partidului Naţional Liberal, pârâţii fiind Primarul Municipiului şi Consiliul Local.

Nu am dorit să ajungem până aici, însă din păcate am fost nevoiţi să mergem la Tribunal pentru ca primarul Gheorghe Falcă şi consilierii comandaţi de către dânsul să respecte legea. Se pare că domnului Falcă îi place să târască instituţia Primăriei în procese din cauza unei încăpăţânări tipice unui baron local. Primarul Aradului consideră că mai bine se cheltuiesc bani publici prin aceste procese, în loc să respecte din start litera şi spiritul legii. Nu înţeleg de ce le este atât de frică de prezenţa mea în Consiliul Local, mai ales că cei de la PD au o majoritare confortabilă. O văd ca pe o încordare a muşchilor complet nejustificată din partea unora ce cred că pot controla totul, inclusiv nesocotind legea.”, declară Ionel Ciupe.

Dorim să specificăm încă o dată faptul că acţiunea noastră nu a fost îndreptată împotriva personalităţii domnului profesor Cristian Moisescu. Pur şi simplu colegii din PNL au considerat că partidul trebuie reprezentat în Consiliu de către o altă persoană. Acest lucru oricum nu este de pus în discuţie de către cei care au refuzat să accepte dreptul suveran al PNL de a-şi schimba consilierii locali, conform legii. Nu este de resortul PDL să spună cine din PNL e bun pentru consiliu şi cine nu, deşi acest partid ne-a obişnuit deja cu faptul că îşi consideră poziţiile drept legi de necontestat. Totul se putea încheia foarte simplu, fără acest război prin tribunale. PNL va lupta în continuare pentru democraţie şi respectarea legii, iar în această idee nu va face o opoziţie constructivă, adică tăcută, inexistentă, aşa cum îşi doresc onor reprezentanţii PDL. Ei nu vor ca un om având cunoştinţele colegului meu Ionel Ciupe să ajungă în Consiliul Local, tocmai pentru a nu le fi descoperite şmecheriile cu ajutorul cărora unii dintre ei au ajuns să posede averi considerabile pentru nişte oameni care toată viaţa lor au lucrat numai în funcţii publice.”, a declarat Florin Galiş.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *