News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PNL face jocuri contrare intereselor României şi trimite grupul Volkswagen în Bulgaria PNL face jocuri contrare intereselor României şi trimite grupul Volkswagen în Bulgaria
Please follow and like us:
Pin Share

Europarlamentarii PNL, care fac parte din grupul PPE, susțin Bulgaria pentru fabrica Volkswagen în detrimentul României. Liderul grupului PPE, Manfred Weber, a trimis o scrisoare către Volkswagen, prin care susține Bulgaria, în timp ce europarlamentarii PNL nu scot un cuvânt pentru a susține România în această competiție.

Iar asta, în condiţiile în care Guvernul Dăncilă a înaintat propuneri mult mai avantajoase din punct de vedere economic grupului Volkswagen iar Klaus Iohannis tace deşi este la curent atât cu scrisoarea lui Weber cât şi cu oferta guvernamentală.

Este un joc pe care Iohannis îl face constant în ultimii 5 ani, fiind complet străin de orice simţire românească sau de interesul naţional.

Cât despre europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă, acesta devine complice tacit, asistând pasiv la deturnarea unei investiţii majore de 1,6 miliarde Euro în judeţul Arad.

Falcă susține investițiile în județul nostru doar la nivel declarativ, iar când e vorba de fapte se ascunde în spatele intereselor PPE și lasă ca României să-i fie furată o investiție de un asemenea calibru.

Iată adevărul despre așa-zisul „patriotism local” al fostului primar, care datorează arădenilor toată cariera sa politică.

De ce să crească PIB-ul României și al județului Arad? Mai contează că a promis arădenilor că le va aduce fonduri din Europa? Evident că nu! Tot ce contează acum e să se dea bine pe lângă șefii lui politici din Parlamentul European, trădându-i astfel pe arădeni.

 

(Comandat de Partidul Social Democrat-PSD, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008)

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *