News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PNL impută lui Gheorghe Falcă banii pierduți în campania electorală PNL impută lui Gheorghe Falcă banii pierduți în campania electorală
Please follow and like us:
Pin Share

Ședința comisiei de unificare a PNL, ce a avut loc ieri, a dus la izbucnirea unui scandal imens între liberali, strategul campaniei, Gheorghe Falcă, fiind considerat responsabil de gestionarea banilor pentru serviciile de consultanță prestate de Felix Tătaru.

Mai precis, conform stiripesurse.ro , ideea lui Felix Tătaru de a asocia numele lui Dacian Cioloș de campania PNL la alegerile parlamentare a fost un eșec total care a costat partidul 327.000 de lei. Banii au fost strânși în special prin organizațiile județene, fiind obligate să plătească din cotizații, donații și alte împrumuturi sume între 10.000 și 15.000 lei.

Factura de 327.000 de euro emisă de GMP Group a acoperit toate costurile de producţie audio, video, digitală şi pentru reţele sociale, plus comisionul agenţiei, fiind plătită de organizașia centrală, o parte, iar cealaltă parte de către organizațiile locale, care au emis la rândul lor facturi.

AEP nu a recunoscut toate plățile, cele efectuate de către organizațiilejudețene neavând documente justificative din partea firmei lui Felix Tătar, GMP Group.

Conform știripesurse.ro vinovații sunt Gheorghe Falcă și Ilie Bolojan, secretarul partidului, Falcă fiind singurul prezent la ședință, unde a avut de înfruntat criticile colegilor, în special multitudinea de acuzații aduse de către fostul coleg din PDL, Cezar Preda.

Atât Falcă, cât și Bolojan sunt așteptați să vină cu o rezolvare până la BPN-ul partidului de joi, nu sunt puțini cei din partid dispuși să ceară celor doi primari să achite banii din propriiile buzunare, dacă AEP va spune nu deconturilor care au privit plata serviciilor firmei lui Felix Tătaru.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *