News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

O adevărată demonstraţie de forţă au făcut liberalii seleuşeni, în cursul zilei de duminică, atunci când şi-au lansat candidaţii pentru Consiliul local Seleuş.

Puţin după orele prânzului, peste 130 de maşini s-au încolonat din faţa Primăriei Seleuş şi au demarat într-un tur al comunei, tur care a cuprins toate cele trei localităţi ale comunei: Seleuş, Iermata şi Moroda.

Coloana maşinilor susţinătorilor Partidului Naţional Liberal a fost deschisă de autoturismul în care se afla chiar primarul Seleuşului – Cristian Branc.

După mai bine de o oră, în care liberalii din comună au străbătut toate cele trei localităţi componente, întreaga suită s-a oprit la căminul cultural din Seleuş, acolo unde a avut loc spectacolul de prezentare al echipei PNL Seleuş care va lua parte la alegerile locale parţiale din data de întâi mai.

În sala căminului cultural din Seleuş s-au adunat peste 300 de susţinători ai PNL şi ai primarului Cristian Branc.

De asemenea, mai mulţi lideri ai PNL, din judeţul Arad, au venit la aceste manifestări, printre aceştia aflându-se: Ioan Cristina, Mihăiţă Calimente, Florin Farcaşiu, Călin Abrudan şi Vasile Man.

„În primul rând aş dori să le mulţumesc tuturor celor care au venit aici, alături de echipa Partidului Naţional Liberal. În data de întâi mai vă rog să fiţi, ca de fiecare dată, alături de mine şi de echipa noastră. Suntem cei ce am făcut treabă pentru comuna noastră şi suntem decişi să facem lucruri bune şi în continuare. Ştiu că unii dintre contracandidaţii mei împrăştie cu noroi şi ne aduc acuze, asta pentru că nu au nicio realizare. Nu se pot prezenta în faţa oamenilor cu nimic bun, astfel încât recurg la atacuri. Eu unul nu voi face aşa ceva pentru că sunt un om corect şi cinstit” – a afirmat Cristian Branc, primarul comuneni Seleuş.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *