News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Polițiștii arădeni au aplicat 104 sancțiuni pentru respectarea măsurilor stării de alertă Polițiștii arădeni au aplicat 104 sancțiuni pentru respectarea măsurilor stării de alertă
Please follow and like us:
Pin Share

În ziua de 31 martie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii arădeni, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Arad și polițiști locali, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul acţiunilor, a fost verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 174 de societăți comerciale, 49 de mijloace de transport persoane, fiind legitimate 2.912 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 104 sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.500 de lei.

Începând cu data de 28.03.2021, se restricționează circulația autovehiculelor și persoanelor în intervalul orar 20:00 – 05:00, închiderea programului de funcționare a societăților comerciale fiind ora 18:00, în perioada sfârșitului de săptămână, în localitățile unde incidența ratei de infectare este de peste 4 la mie.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *