News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:

Poliţiştii arădeni au reuşit identificarea şi reţinerea a patru persoane, suspecate de falsificarea şi punerea în circulaţie de monedă falsă. „În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că în cursul anului 2010, cei patru au contrafăcut şi pus în circulaţie bancnote din cupiură de 50, 100 şi 200 lei, în valoare totală de 3.200 de lei. La domiciliul unuia dintre suspecţi a fost depistată şi o imprimantă, cu ajutorul căreia fabricau bancnotele”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad au stabilit că Gelu B., de 21 de ani, din Hălmagiu, Titus L., de 24 de ani, din Brad, Corina D., de 36 de ani, din Halmagiu şi Petru D., de 16 ani, tot din Halmagiu plasau bancnotele false, făcând cumpărături în valori mici, la diferite unităţi comerciale de pe raza comunei Hălmagiu, ulterior primind rest în bancnote adevărate.
Cei patru suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infractiunilor de falsificare de monedă sau alte valori, deţinere de instrumente în vederea falsificării de valori şi instigare la infracţiunile de falsificare de monedă în modalitatea de punere în circulaţie şi înşelăciune în convenţii, pe numele lor fiind dispusă măsura interdicţiei de părăsire a ţării.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.