News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Polițiștii arădeni vor fi prezenți la Lipova de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului Polițiștii arădeni vor fi prezenți la Lipova de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului
Please follow and like us:
Pin Share

Polițiștii arădeni vor fi la datorie la evenimentele ocazionate de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnulu, astfel, în fiecare zi din perioada 13 -15 august 2021, mai mult de 130 de polițiști vor fi la datorie, suplimentar față de efectivele zilnice. Dintre aceștia, 75 de polițiști sunt ordine publică, 8 din cadrul poliției transporturi, 10 din structurile de poliție rutieră, iar ceilalți din alte structuri ale I.P.J. Arad (proximitate, investigații criminale, luptători S.A.S. etc).

Polițiștii vor fi prezenți în principal în zonele lăcașurilor de cult, în zonele de agrement, piețe și centre comerciale,  pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor antisociale și pe șoselele principale și secundare, căile de acces spre locațiile de cult, pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor rutiere.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *