News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

POLITISTII DE FRONTIERA AU DEPISTAT UN SOFER CARE AVEA PERMISUL DE CONDUCERE SUSPENDAT POLITISTII DE FRONTIERA AU DEPISTAT UN SOFER CARE AVEA PERMISUL DE CONDUCERE SUSPENDAT
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean român care conducea un ansamblu TIR având permisul de conducere suspendat.

 

În data de 07.12.2015, orele 17.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand – I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Cristian P., în vârstă de 33 de ani, din jud. Arad conducând un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă marca DAF cu numere de înmatriculare româneşti.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că documentul prezentat figurează ca fiind declarat pierdut, iar Cristian P., are de fapt suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru perioada 29.10.2015- 26.01.2016, pentru acumularea de puncte de penalizare.

Având în vedere cele constatate, poliţistii de frontieră arădeni i-au întocmit acte de urmârire penalî pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *