News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Polițiștii rutieri arădeni au reținut 27 de permise de conducere Polițiștii rutieri arădeni au reținut 27 de permise de conducere
Please follow and like us:
Pin Share

Polițiștii rutieri și de ordine publică, din municipiu și județ, au desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni, câte o acțiune cu efective mărite, în mediul rural și în mediul urban.

Activitățile s-au desfășurat în toate localitățile din județ, precum și în municipiu.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 376 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 151.360 de lei, dintre care 146 pentru depășirea vitezei legale de deplasare, 23 pentru utilizarea telefonului mobil, la volan, 5 pentru conducere sub influența alcoolului (îmbibație alcoolică de până la 0,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat) iar celelalte pentru alte abateri.

27 de conducători auto au rămas fără permis de conducere, fiind constatate de asemena 5 infracțiuni la regimul circulației rutiere, din care 3 pentru conducerea unui vehicul cu o îmbibație alcoolică de peste 0,40 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Acțiunile polițiștilor pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere se desfășoară permanent, atât în municipiu cât și în județ.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *