News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Pompierii au lichidat un incendiu, azi-noapte, în municipiul Arad Pompierii au lichidat un incendiu, azi-noapte, în municipiul Arad
Please follow and like us:
Pin Share

În această noapte, în jurul orei 02:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la terasa unei societăți comerciale aflată pe șoseaua de centură a municipiului Arad, în apropierea cartierului Grădiște.

Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent la nivelul terasei, pe o suprafață de aproximativ 12mp, cu posibilitate de propagare la restaurantul din interior.
Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite, reducând astfel pagubele materiale. Au ars terasa și mobilierul din interiorul acesteia pe o suprafață de aproximativ 12 mp.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *