News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Pompierul Iosif Herbei a primit titlul de cetățean de onoare al comunei Ghioroc Pompierul Iosif Herbei a primit titlul de cetățean de onoare al comunei Ghioroc
Please follow and like us:
Pin Share

Mereu alături de oameni, alături de comunitate iar comunitatea l-a răsplătit. Este pompier, un pompier care și în timpul liber, acasă, la Ghioroc e mereu în sprijinul oamenilor. Nu este incendiu, accident sau altă situație de urgență în comună sau în cele limitrofe unde să nu meargă Iosif. Și este de mare ajutor, transmite imediat primele informații colegilor, organizează voluntarii din localitate, a scos butelii din casă sau a evacuat posibile victime.
Dar Iosif nu este doar un salvator, alături de familia lui participa la toate activitățile din Ghioroc iar din pasiune joacă și fotbal la echipa din localitate.
Astăzi, de Zilele Comunei Ghioroc, în ședința festivă, prin Hotărâre a Consiliului Local Ghioroc, plutonier major Herbei Iosif, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad a fost recompensat de către comunitate cu titlul de cetățean de onoare al Comunei Ghioroc.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.