News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

„Povestea unui campion“, pe marele ecran, la Cinematograful „Arta“ din Arad „Povestea unui campion“, pe marele ecran, la Cinematograful „Arta“ din Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Lung metrajul „Povestea unui campion“(r.John Lee Hancock), considerat de critici un film simplu, despre valorile familiei, a cărui subiect este inspirat din fapte reale, va fi proiectat, în sala mare de la Cinematograful „Arta“ din Arad, în cadrul programului „Cinemateca“.

Proiecția va avea loc vineri, 12 iulie 2024, de la ora 19.00.

Accesul publicului va fi gratuit, în limita locurilor disponibile.

În această dramă bazată pe o poveste adevărată din lumea sportului, un cuplu bogat adoptă un tânăr fără casă și îl ajută să devină un redutabil jucător de fotbal. Norocul lui Michael se schimbă atunci când este adoptat de către soții Touhy, care îi oferă un cămin stabil și îmbelșugat, multă iubire și compasiune și o educație corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obține o bursă sportivă.

Sandra Bullock, care interpretează un rol principal în film, a câștigat pentru interpretarea remarcabilă premiul Oscar și premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol principal, la gala din anul 2010.

Evenimentele de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *