News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

ebanner 500x415

Din 15 aprilie, Galleria Arad recompensează fidelitatea clienţilor săi printr-o nouă campanie de cumpărături. Pentru fiecare 130 de lei cheltuiţi în maximum două magazine participante în campanie în perioada 15 aprilie-6 mai, aveţi parte de un câştig sigur: adică unul dintre cele patru variante de voucher de 25, 50, 75 sau 100 de lei, ce pot fi valorificate în magazinele partenere.

“Campania, derulată în perioada 15 aprilie – 6 mai, este un semn al recunoştinţei pe care Galleria Arad o poartă faţă de Dumneavoastră, cei care alegeţi mall-ul ca spaţiu de relaxare, înfrumuseţare, shopping sau de rezolvare a altor gen de probleme prin serviciile pe care chiriaşii noştri vi le pun la dispoziţie. “Povesteşte tuturor”este genul de campanie regăsită pe parcursul anului în practicile Galleria-ei Arad, precum cele derulate în perioada sărbătorilor de iarnă, a Zilei de 8 Martie şi în curând, sub o altă formă, pe parcursul Şcolii de vară. Vă mulţumim că alegeţi în fiecare zi Galleria Arad, pentru că nu uitaţi, Galleria suntem toţi”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

În ceea ce priveşte mecanismul campaniei, clientul care face cumpărături de minim 130 de lei din cel mult două magazine participante în program, în perioada 15 aprilie – 6 mai, se prezintă cu bonul/bonurile fiscale la infodesk-ul de la etajul I al mall-ului. Acesta va primi, pe loc, de un voucher de cumpărături, cu valorile menţionate anterior. Fiecare voucher are înscris pe el magazinele în care acesta poate fi valorificat şi perioada de valabilitate.

Voucherele valorice se acordă în limita a 24.000 de euro,  bugetul alocat acestui eveniment, orice detalii despre campanie putând fi obţinute din Regulamentul de desfăşurare a acesteia, regăsit  la infodesk-ul mall-ului sau pe pagina oficială de Facebook la adresa: https://www.facebook.com/notes/galleria-arad/regulamentul-oficial-al-campaniei-povesteste-tuturor-tombola/549580771760143.

“Galleria suntem toţi”!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *