News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sexy-impresara, protagonista reality-show-ului Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” a intrat acum ceva timp pentru prima dată într-un laborator de cofetărie. Deşi am stabilit deja până acum că talentele ei în bucătărie sunt discutabile, vedeta Euforia TV a mai fost pusă la o încercare. De data aceasta şi-a preparat singură propria prăjitură ce-i poartă numele, „Când te cheamă Anamaria Prodan, toată lumea vrea ceva de la tine, unii vor chiar să-ţi facă o prăjitură”, a declarat sexy-impresara.

Design-ul prăjiturii a fost inspirat de coafura inedită a vedetei. Din foaie de ruladă, cicolată, albă, ciocolată neagră belgiană, frişcă şi cremă, prăjitura este un real succes la o cofetărie celebră din capitală. Deşi mai multe vedete au la raft prăjituri ce le poartă numele, prăjitura Anei este cea mai căutată.Cel puţin 10 prăjituri se vând în fiecare zi, iar lumea este foarte încântată, semn că Prodanca a făcut treabă bună.

„Succes? Nici nu se pune problema să nu aibă. Prăjitura mea avea succes înainte să fie făcută” – a declarat vedeta foarte sigură pe ea încă de la lansare.

 

Care este prima reacţie a prietenilor şi familiei când află de ultima găselniţă a Anei, aflaţi în ediţia “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de duminica aceasta de la ora 20:00 la Euforia TV.

 

“Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *