News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Premiera filmului ”Wonder Woman 1984”, amânată până în august din cauza pandemiei de coronavirus Premiera filmului ”Wonder Woman 1984”, amânată până în august din cauza pandemiei de coronavirus
Please follow and like us:
Pin Share

Premiera peliculei ”Wonder Woman 1984” a fost amânată pentru luna august din cauza pandemiei de coronavirus, informează Press Association.

Acest film cu supereroi – având-o în rolul principal pe actriţa israeliană Gal Gadot – era programat să intre în cinematografe în iunie, dar lansarea sa va fi amânată pentru data de 14 august, a anunţat studioul Warner Bros.

„În aceste vremuri întunecate şi înfricoşătoare, aştept cu nerăbdare viitorul luminos care va urma. Când ne vom putea bucura din nou împreună de puterea cinematografiei”, a spus Gal Gadot, la aflarea veştii referitoare la amânarea premierei.

„Sunt încântată de reprogramarea WW84 pentru 14 august 2020. Sper că toată lumea e în siguranţă. Vă transmit tuturor dragostea mea”, a adăugat ea.

„Sperăm că omenirea va fi într-un moment mai sigur şi mai sănătos până atunci”, a spus preşedintele Warner Bros Pictures Group, Toby Emmerich.

Warner Bros a amânat totodată lansarea programată pentru iunie a filmului ”In The Heights”, o adaptare după un musical compus de Lin-Manuel Miranda, şi cea a lungmetrajului ”Scoob”, o animaţie cu personaje inspirate din serialul ”Scooby-Doo”, a cărei premieră urma să aibă loc în luna mai.

Lansarea ”Malignant”, un thriller realizat de regizorul peliculei ”Aquaman”, James Wan, a fost de asemenea amânată.

Decalarea premierelor este una dintre măsurile prin care Hollywoodul încearcă să se adapteze la perturbările produse de pandemia de coronavirus, care va genera pierderi de miliarde de dolari pentru industria cinematografică.

Printre producţiile majore ale căror lansări vor fi amânate se numără cel mai recent film din franciza James Bond, ”No Time To Die”, şi două superproducţii Disney, ”Mulan” şi ”Black Widow”. AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *