News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Premierul Mihai Tudose: ”Cei de la Enel, îngrozitori” Premierul Mihai Tudose: ”Cei de la Enel, îngrozitori”
Please follow and like us:
Pin Share

În contextul în care după 30 de ore de la furtună, zeci de comune stau sub îtuneric datorită celor care mulg banii după romțni dar nu oferă servicii,  premierul Mihai Tudose a avut doar cuvinte critice.

Astfel, aflat la Timișoara, oraș și județ aflat în pană de curent, la fel ca și județul Arad, premierul și-a arătat mulțumirea pentru structurile care au ajutat la o mobilizare pentru ajutorarea populației.

Ca de obicei, compania străină care deține furnizarea de curent și care fură banii românilor pentru a plăti salarii uriași și a nu investii deloc a fost aspru criticată: ”Prima concluzie: mobilizare exemplară la nivel de structuri ale Ministerului de Interne, ale Ministerului Apărării Naționale, ale sistemului de sănătate din Timiș. Din păcate, așa cum știți, au fost cinci decese. Mesajul — foarte bun pentru toată lumea, cu o singură excepție: cei de la Enel, îngrozitori. Nu se poate așa ceva. Și astăzi încercau să explice că ei fac tot ce pot și că muncesc, dar că mai durează câteva zile. Nu se poate așa” a comentat premierul.

Întradevăr mii de oameni sunt și la această oră fără curent iar cu o nesimțire de nepermis, sunt trimiși pe numărul de deranjamente la filiale din Dobrogea sau Moldova.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *