News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Președintele CJA a verificat stadiul lucrărilor de investiții din Chisindia Președintele CJA a verificat stadiul lucrărilor de investiții din Chisindia
Please follow and like us:
Pin Share

Primarul Ionel Pașca și președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, au participat astăzi, la Chisindia, comună aflată la aprox. 90 km de municipiul reședință de județ, la verificarea implementării unor proiecte importante de dezvoltare pentru comunitatea locală.

„Astăzi am verificat lucrările din comună, unde, cu sprijinul Consiliului Județean Arad și al Companiei de Apă, se realizează investiții fără precedent! Investițiile presupun și modernizarea trotuarelor, după ce în comună s-au finalizat lucrările de captare de suprafață a Văii Hurezu, realizarea aducțiunii de apă a stației de tratare, reabilitarea rezervorului de apă, extinderea rețelei de apă”, a declarat președintele Consiliului Județean.

Investițiile acestea sunt în continuarea celor de anul trecut, când Consiliul Județean Arad a finanțat lucrările de turnare a unui covor asfaltic nou pe drumul județean care leagă comuna Chisindia de comuna Buteni și a realizat covor asfaltic și pe drumul din centrul comunei.

Aducțiunea nouă de apă de la Chisindia are lungimea de 7,5 km. Trotuarele noi însumează peste 2,7 km, iar covorul asfaltic 4,6 km. Valoarea totală a lucrărilor realizate depășește 3 milioane de lei, cu finanțare de la Consiliul Județean Arad, Fondul Național de Mediu și bugetul comunei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *