News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

„PRIETENII MURESULUI, LA A DOUA EDITIE” „PRIETENII MURESULUI, LA A DOUA EDITIE”
Please follow and like us:
Pin Share

A doua ediție a expediției “Prietenii Mureșului” va avea loc în data de 14 august. Expediția este organizată de inițiatorii săi de anul trecut, senatorul Constantin Traian Igaș și reprezentanții Asociației Nautice “Port Arthur”. Traseul va fi cuprins între Arad, Port Arthur și insula din dreptul localității Semlac.

Suntem bucuroși că reușim să organizăm această a doua ediție și vrem să devină o tradiție în cadrul mai larg al promovării județului Arad. Prin această expediție ne dorim să trezim cât mai mult interesul arădenilor în a cunoaște frumusețile Parcului Natural Lunca Mureșului. Fie că ni se alătură în această expediție, fie că aleg să își facă propriul traseu, fiecare dintre noi putem promova în acest fel Aradul”, declară senatorul Constantin Traian Igaș.

Este binevenită această expediție de promovare. Asociația noastră are o serie de acțiuni de promovare, de divertisment dar și de ecologizare a Mureșului pe diverse trasee. Parteneriatul cu senatorul Constantin Traian Igaș vine să completeze și să accentueze partea de promovare a unei zone extraordinare a județului nostru, este de părere reprezentantul asociației nautice “Port Arthur”, Costin Ionel.

La această expediţie sunt invitați primari, viceprimari și consilieri județeni ai localităţilor Secusigiu, Felnac, Pecica, Semlac, Nădlac dar şi prieteni şi colegi din județul Arad.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *