News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PRIMA DECLARATIE A MAMEI ALINEI BORCEA. CE CREDE DESPRE SCANDALUL IN CARE ESTE IMPLICAT GINERELE EI PRIMA DECLARATIE A MAMEI ALINEI BORCEA. CE CREDE DESPRE SCANDALUL IN CARE ESTE IMPLICAT GINERELE EI
Please follow and like us:
Pin Share

În tot scandalul în care Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, familia Borcea și familia Alinei Vidican au cel mai mult de suferit.

Mama Alinei Borcea a intervenit în cadrul unei intervenții TV pentru a vorbi despre scandalul în care ginerele său este implicat, dar și despre ce simte fiica sa, Alina.

”Suntem cu sufletul alături de Alina și o susținem. Nu vreau să comentez problemele astea. Nu sunt în măsură. Mă doare că trece prin așa ceva, că ea suferă cel mai tare. Nu pot să îi dau un sfat. Ea știe cel mai bine ce simte și ce are de făcut și o susținem din toată inima. Din fericire, nimic nu e veșnic. Nu este niciun secret că Alina îl iubește enorm pe Cristi, altfel nu putea să stea lângă el atâția ani.
Fiecare om are dreptul la păreri și nu comentez. Alina este o luptătoare. Ea a simțit nevoia să lămurească lucrurile și nedreptatea care i s-a făcut, că îl iubește pe Cristi și el o iubește pe ea. Faptul că ea este în viața lui Cristi cu copiii îl ajută să treacă mai ușor”,
a spus mama Alinei Borcea.

Valentina Pelinel a anunţat, luni seara, că urmează să devină mamă, la numai câteva zile distanţă de la vizita făcută soţului Alinei Vidican, fostul acţionar al echipei Dinamo, în arestul Capitalei. Fostul fotomodel nu a confirmat sau infirmat că tatăl bebelușului este Cristian Borcea.

Sursa: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *