News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Primăria Arad: Începe distribuirea voucherelor pentru vaccinare Primăria Arad: Începe distribuirea voucherelor pentru vaccinare
Please follow and like us:
Pin Share

De miercuri, 16 februarie 2022, începe distribuirea voucherele pentru vaccinare. Astfel, cei care au schema completă de vaccinare și s-au imunizat începând cu data de 3 septembrie 2021, vor primi alocația de hrană în valoare de 100 lei, sub formă de tichete de masă.

Atenție! Prin schemă completă de vaccinare se înțelege:

  • Serul Pfizer (doza I + doza II)
  • Serul Johnson&Johnson (doza I)
  • Serul Moderna (doza I + doza II)
  • Serul Astra Zeneca (doza I + doza II)

Persoanele care s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Predeal, respectiv la cel din cartierul Gai, se vor prezenta în vederea ridicării voucherului la centrul amenajat în incinta Cinematografului Grădiște situat pe str. Petru Rareș nr. 25. Programul de funcționare a centrului este de luni până duminică între orele: 08:00 – 20:00.

Arădenii care s-au vaccinat la unul dintre centrele Aradul Nou, Micălaca sau Drive Thru, își vor putea ridica voucherul de la Centrul de Vaccinare Fix – Cinematograful Arta situat pe str. Vasile Alecsandri nr. 2, având programul de funcționare de luni până duminică între orele: 08:00 – 20:00.

Voucherele se vor ridica personal, în baza cărții de identitate și a adeverinței care atestă vaccinarea, în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.

admin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *