News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Primăria Arad oferă pachete alimentare pentru beneficiarii Cantinei Municipale Primăria Arad oferă pachete alimentare pentru beneficiarii Cantinei Municipale
Please follow and like us:
Pin Share

În completare la măsurile luate de Guvernul României  de prevenire a  răspândirii virusului COVID-19, Primăria Municipiului Arad a luat în cursul acestei zile decizia de a restrânge activitatea Centrului Social Cantina Municipală Arad. Astfel la inițiativa viceprimarului Ionel Bulbuc, s-a stabilit ca în perioada 11 – 22 Martie 2020, cei aproximativ 200 de beneficiari ai cantinei să primească pachete alimentare compuse din hrană rece.

Pachetele vor fi ridicate de la sediul Cantinei Municipale situat pe Bulevardul Revoluției nr. 93, Miercuri, 11 Martie 2020, în intervalul orar 10.00-14.00 și Luni, 16 Martie 2020, în același interval orar.

Din fericire în orașul nostru nu există cazuri sau suspiciuni de îmbolnăviri cu coronavirus și ne dorim că această situație să nu se schimbe. Acționăm preventiv. Măsura luată în privința Cantinei Municipale este valabilă  pentru intervalul 11 – 22 Martie, dar se poate prelungi dacă situația o impune”, a explicat viceprimarul Ionel Bulbuc.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *