News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Primăria Arad pregătește a doua rectificare bugetară din acest an Primăria Arad pregătește a doua rectificare bugetară din acest an
Please follow and like us:
Pin Share

Zilele acestea se lucrează la proiectul de rectificare a bugetului Municipiului Arad, proiect ce va fi supus aprobării Consiliului local în ședința de miercuri, 11 septembrie.  A fost propusă o suplimentare a bugetului local, între altele, cu următoarele sume: 2 milioane lei pentru cofinanțări la fondurile europene, 6 milioane lei pentru gratuități la transport oferite elevilor și pensionarilor, alte 3,3 milioane lei pentru lucrări de reparații  și întreținere, 100 mii lei pentru organizarea Festivalului de Teatrul clasic. Capitolul Invăţământ va fi suplimentat cu 200.000 lei, bugetul Gospodăririi Comunale va primi 200.000 lei, iar 50.000 lei vor fi destinaţi Bugetării Participative.

Am dat drumul documentelor de rectificare bugetară care se vor regăsi pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri. Am gândit această rectificare pentru bunul mers al lucrărilor în curs și viitoare, în folosul arădenilor.”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Aceasta este cea de a doua rectificare bugetară din acest an, primul proiect fiind supus votului pe 1 august 2019.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *