News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Primăria Arad: Terasele vor rămâne deschise și după 31 octombrie Primăria Arad: Terasele vor rămâne deschise și după 31 octombrie
Please follow and like us:
Pin Share

Pentru a veni în sprijinul agenților economici care desfășoară activități de alimentație publică, cu terase, primarul municipiului Arad, Călin Bibarț vine cu propunerea de prelungire a termenului până la care acestea vor putea funcționa în aer liber. Astfel,  termenul de 31 octombrie 2020, stabilit inițial prin hotărâre CLM, devine 31 decembrie 2020.  Strada 1 decembrie 1918 și tronsonul din Piața Avram Iancu, cuprins între strada Grigore Alexandrescu Nr.1 și Strada Tribunul Dobra Nr.2 vor rămâne pietonale până cel puțin la finele acestui an, cu posibilitatea unei noi prelungiri.

În această perioadă dificilă pentru toată lumea și implicit pentru agenții economici,  am propus ca în prima ședință a Consiliului Local să aprobăm prelungirea perioadei în care terasele vor putea funcționa în exterior și la fel vor rămâne și străzile pe care le-am făcut pietonale pe perioadă determinată. În plus, vrem ca procedura de prelungire a activității economice să fie cât mai simplă și să nu fie nevoie de avize suplimentare. ”, a declarat primarul Călin Bibarț.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *