News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Primăria Municipiului Arad are în vedere refacerea zonei cuprinse între străzile Udrea, Mărțisor, Neculce și  Ioan Alexandru Primăria Municipiului Arad are în vedere refacerea zonei cuprinse între străzile Udrea, Mărțisor, Neculce și  Ioan Alexandru
Please follow and like us:
Pin Share

Primăria Municipiului Arad are în vedere refacerea zonei cuprinse între străzile Udrea, Mărțisor, Neculce și  Ioan Alexandru. Lucrările se vor întinde pe durata a 2 ani și se realizează prin programul de reparații și întreținere al municipalității.

Constructorul contractat de muncipalitate lucrează în prezent la  refacerea aleilor pietonale și a acceselor auto de pe străzile Mărțișor și Udrea. În câteva zile lucrările propuse în această etapă ar trebui să se încheie.

Între timp, proprietarii garajelor de tablă din zona vizată de investiția Primăriei au fost somați să elibereze spațiul,  în locul respectivelor construcții intenționându-se amenajarea de locuri de parcare. În acest fel va fi rezolvată una dintre problemele apăsătoare ale locuitorilor din zonă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *