News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Primăria Pecica organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice Primăria Pecica organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice
Please follow and like us:
Pin Share

Primăria Orașului Pecica şi Sistemul de Colectare Timiș, împreună cu Müller-Guttenbrunn Group și Asociația Eco Positive, organizează o nouă campanie de educare, informare și colectare a deșeurilor electrice și electronice.

Pecicanii sunt așteptați să predea aparatele casnice vechi sau stricate pe platoul din fața sediului Primăriei Orașului Pecica, mâine, sâmbătă, 21 octombrie, între orele 10 – 16.

Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând la numărul de telefon: 0751.302.123, sau prin programare online, pe adresa www.colecteaza.ro, angajații administrației locale urmând să preia deșeurile de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune la același număr pentru a participa la reciclare.

Participanții la Ziua Reciclării se înscriu, în mod automat, la tombola a cărei extragere va avea în aceeași zi, sâmbătă 21 octombrie, la ora 16:30, în fața Primăriei Orașului Pecica.

Premiile oferite de organizatori sunt: o bormașină cu percuție, o cafetieră, un mixer cu bol, un sandwich maker și un ondulator de păr auto-rotativ.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *