News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Primarul Bibarț: “UTA și FCC Baschet Arad vor beneficia de finanțarea promisă de municipalitate” Primarul Bibarț: “UTA și FCC Baschet Arad vor beneficia de finanțarea promisă de municipalitate”
Please follow and like us:
Pin Share

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț dă asigurări că atât UTA cât și FCC Baschet Arad vor beneficia de finanțarea promisă de municipalitate.  Astfel, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a acestei luni, programată să aibă loc în data de 30 septembrie, se va afla proiectul de hotărâre privind alocările bugetare necesare funcționării celor două cluburi private. În cazul în care până la respectiva dată, Primăria Arad nu va primi un răspuns favorabil din partea Consiliului Concurenței, atunci finanțarea cluburilor se va face prin bugetarea Centrului Municipal de Cultură.

“Așa cum am spus în repetate rânduri, Primăria Arad rămâne un partener serios al echipelor sportive de frunte ale Aradului, drept pentru care într-o formă sau alta banii promiși vor ajunge la ele.”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *