News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Primarul Călin Bibarț s-a întâlnit cu ministrul dezvoltării Primarul Călin Bibarț s-a întâlnit cu ministrul dezvoltării
Please follow and like us:
Pin Share

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, l-a avut ca oaspete, în această dimineață pe  ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Attila Cseke, prezent la Arad cu ocazia unei vizite de lucru. La întâlnire au mai participat Toth Csaba, prefectul județului Arad, Lazăr Faur, viceprimarul municipiului şi Farago Petru, deputat UDMR.

Printre principalele subiecte dezbătute se numără proiectele de dezvoltare finalizate, dar şi cele în curs de derulare.

Edilul a prezentat cu această ocazie investițiile realizate de administrația locală  în modernizarea sistemului de termoficare a orașului și a rețelei de transport și distribuție a energiei termice,  a vorbit despre lucrările de reabilitare a străzilor din municipiu, dar și despre proiectele de investiții realizate în colaborare cu Ministerul  Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții: realizarea unei Baze Sportive de Tip 1, construirea unei Săli de Sport cu tribună de 102 locuri, ambele pe strada Cetății și nu în ultimul rând amenajarea unei baze sportive cu terenuri de sport în aer liber în partea de Nord a orașului.  Primarul Călin Bibarț a vorbit și despre cele trei creșe ce urmează să fie construite în municipiu a căror amplasamente au fost deja stabilite: strada Fabius nr.8,  strada Constituției nr. 134 și Calea Radnei nr 143.

Agenda vizitei oficiale a  ministrului Attila Cseke la Arad include deplasări la câteva  obiective de investiții din municipiu printre care se numără Colegiul Național “Elena Ghiba Birta”  și Colegiul Național Economic Arad, unde va fi însoțit de primarul Călin Bibarț.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *