News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

De când a preluat conducerea filialei judeţene a PDL, Gheorghe Falcă a reuşit să dezbine partidul, să-i pună pe unii primari împotriva altora, pe cei de la judeţ împotriva celor de la municipiu, pe oamenii lui Ioţcu împotriva oamenilor săi.

Iar efectele încep să se vadă tot mai limpede. După ce primarul Ioan Vesa de la Cermei a devenit, miercuri, independent (din informaţiile noastre se alătură celor de la PSD), joi a venit rândul primarului Florin Ciul, de la Bocsig, să plece din partid. Acesta a trecut la PSD, cu toţi consilierii locali, având în acest moment o majoritate de 10 consilieri, din totalul de 13.

Florin Ciul a ales să părăsească partidul în urma unor contre cu preşedintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, cel care i-a cerut să primească în organizaţie un consilier local de la PPDD, partidul de la care Falcă îşi alege noii colaboratori, pe principiul, probabil, cine se aseamănă se adună. Falcă ar fi dorit să-l aducă la PDL pe fostul primar al comunei, actualmente consilier local, iar ceilalţi membri ai organizaţiei nu au fost de acord, trecând cu arme şi bagaje la PSD.

Aceeaşi situaţie este şi la Păuliş, unde Gheorghe Falcă este pe cale să distrugă organizaţia locală PDL, după ce l-a impus cu forţa pe Ioan Turcin, fost PSD, fost viceprimar, fără să-l fi consultat pe primarul PDL Petru Nicoară. N-ar fi exclus ca şi aici să avem parte de plecări în următoarea perioadă, fiindcă situaţia este incendiară.

De asemenea, conform surselor noastre, mai mulţi primari din PDL, dar şi din PNL, care nu vor să lucreze cu Gheorghe Falcă, sunt pe picior de plecare din partid, fiind sătui de modul dictatorial în care se conduce filiala arădeană, de urlete, ameninţări şi jigniri. (livearad.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.