News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PRIMELE DECLARATII ALE IULIANEI LUCIU DUPA CE A FOST CUPLATA CU UN MILIONAR: NU VANEZ BARBATI CARE SA-MI CUMPERE UN CEAS SAU O POSETA” PRIMELE DECLARATII ALE IULIANEI LUCIU DUPA CE A FOST CUPLATA CU UN MILIONAR: NU VANEZ BARBATI CARE SA-MI CUMPERE UN CEAS SAU O POSETA”
Please follow and like us:
Pin Share

După ce în presă s-a scris că, deşi se dă femeie singură, Iuliana Luciu s-ar iubi cu un om de afaceri foarte bogat, vedeta TV a scris pe o reţea de socializare un mesaj prin care îşi explică discreţia şi alegerile făcute în viaţă.

Iuliana Luciu susţine că nu a ales niciodată un bărbat pentru bani, iar toate relaţiile pe care le-a avut până acum s-au bazat pe dragoste, nu pe partea materială.

„Sunt absolut încântată pentru că sunt în atenția publicului, doar că viața mea sentimentală e mult mai puțin spectaculoasă decât cred unii. Bărbații care au facut parte din viața mea intimă se pot număra pe degetele de la o singură mână, chiar dacă vă vine imposibil să mă credeți, am avut doar trei relații toată viața mea.

Sunt o femeie liberă şi fără obligații şi nu ar trebui să ofer explicații nimănui. Dar vreau să fac câteva precizări de bun simț. Mă curtează bărbați cu foarte mulți bani încă de la vârsta de douăzeci de ani.

Cu toate acestea, primul meu iubit îmi datorează încă 20 000 de euro, pe care nu cred că îi voi mai vedea vreodată. Când eram cu cel de-al doilea iubit, veneam la muncă cu taxiul şi nu aveam o problemă cu asta. Absolut toate relaţiile mele s-au bazat pe sentiment şi nu pe bani. Eu i-am ales pe ei şi nu invers. Sunt suficient de sigură pe mine încât să nu vânez bărbați care să-mi cumpere un ceas sau o poșetă. Dacă aş fi avut astfel de ambiții, aş fi avut o maşină mult mai scumpă şi un ceas care sa valoreze într-adevăr 10 000 de euro”, a scris Iulina pe Facebook.

Iuliana Luciu a devenit cunoscută datorită celebrităţii surorii sale, Nicoleta. Tânăra activează ca asistentă tv în emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1. Iuliana s-a ferit de scandaluri şi nu a făcut publice evenimente din intimitatea sa.

Sursa: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *