News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PRIN CE METODA A AFLAT ANDREEA MARIN CA LOCUINTA I-A FOST SPARTA DE HOTI PRIN CE METODA A AFLAT ANDREEA MARIN CA LOCUINTA I-A FOST SPARTA DE HOTI
Please follow and like us:
Pin Share

Casa Andreei Marin a fost spartă de hoţi, vineri, iar totul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în imobil. Sistemul de securitate a raportat imediat incidentul nu doar firmei de securitate, ci şi proprietarilor, prin SMS.

Din casa Andreei Marin au dispărut 1.000 de lei şi bijuterii de valoare medie. Incidentul a avut loc la aproape 24 de ore după ce presa relata că vedeta s-ar afla pe lista persoanelor care se afişează cu bunurile lor scumpe şi urmează să fie verificată amănunţit de ANAF, potrivit ring.ro.

Andreea Marin consideră că hoţii au venit în casa ei, din cauza acestor zvonuri: „Mi se pare cel puţin ciudat că atacul de azi-noapte al hoţilor vine după seria de articole, pline de speculaţii neadevărate, apărute ieri în presă şi preluate de televiziuni. E trist că se întâmplă astfel şi că nimeni nu se gândeşte ce consecinţe poate avea faptul că prin nişte cuvinte pui o ştampilă asupra unui om şi insinuezi că trăieşte în lux sau că în casa lui se află cine ştie ce comori. Din fericire, hoţii n-au avut ce să fure de mare valoare, pentru că nu deţin bijuterii scumpe şi nu ascund comori în propria casă.N-am făcut niciodată paradă cu bunurile pe care le deţin. De exemplu, am aceeaşi maşină de mulţi ani şi nici nu intenţionez să o schimb, pentru că nu ţin să fiu la modă cu noile apariţii. În casă nu ţin niciodată, din principiu, sume mari de bani, ci doar necesarul pentru viaţa cotidiană. N-aş fi avut nici această sumă dacă n-am fi fost acum în reparaţii. Pentru că sunt persoană publică, am avantajul de a purta uneori bijuterii scumpe la evenimente, dar nu pentru că îmi aparţin, ci pentru că anumite branduri mi le pun la dispoziţie punctual. Aşadar, hoţii s-au lămurit acum că nu merită efortul. Poate doar să plece cu mobila în spinare sau cu grădina la pachet, care e pentru mine chiar ca o bijuterie. Paguba psihologică e însă foarte importantă. Nu era nimeni acasă, în caz contrar, lucrurile ar fi putut degenera”, a declarat vedeta.

Sursa: spynews.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *