News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

„Prinşi în plasă” de jandarmi

Local 14 octombrie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 14 octombrie a.c, o patrulă de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, a prins în flagrant în zona localităţii Aluniş, jud. Arad, patru bărbaţi, care pescuiau în râul Mureş cu unelte de pescuit folosite la braconaj.

În urma interceptării şi legitimării, jandarmii i-au identificat  pe L.S. în vârstă de 34 de ani, L.M. în vârstă de 36 de ani, A.I. în vârstă de 34 de ani,  din Arad şi pe L.A. în vârstă de 37 de ani din Zimandu Nou, jud. Arad.

Aceştia au fost prinşi de jandarmi în timp ce pescuiau în râul Mureş cu ajutorul a 2 plase monofilament de tip ,,setcă’’ cu lungimea de 40 m. şi lăţimea de 1,5 m. fiecare, după ce în prealabil s-au folosit de o barcă pneumatică,  pentru lansarea în apă a celor două plase.

Jandarmii au confiscat uneltele de pescuit şi le-au întocmit celor patru bărbaţi actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de ,,folosirea uneltelor de plasă monofilament în apele continentale”.

Dosarele cu actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *