News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Vineri, 15 iunie a.c, o patrulă de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, a prins în flagrant în zona localităţii Vinga, jud. Arad, 5 persoane care transportau într-un autoturism mai multe unelte de pescuit folosite la braconaj şi 30 de kg. de peşte.

În urma interceptării şi legitimării, jandarmii i-au identificat pe G.E. în vârstă de 16 de ani, N. Luminiţa în vârstă de 35 de ani, G.P. în vârstă de 42 de ani, din loc. Vinga şi pe R.D. în vârstă de 25 de ani, M.M. în vârstă de 22 de ani, ambii din loc. Recaş, jud. Timiş.

Aceştia au fost opriţi de jandarmi în timp ce se deplasau de la balta din loc. Mailat spre loc. Vinga, cu autoturismul proprietate personală a lui N. Luminiţa.

La controlul autoturismului, jandarmii au găsit în portbagajul maşinii 2 plase tip monofilament cu lungimea de 500 m fiecare, o barcă pneumatică şi 68 de peşti, în greutate de 30 kg din specia caras şi crap, cu dimensiuni cuprinse între 20 -50 cm.

Jandarmii au confiscat uneltele de pescuit şi le-au întocmit celor cinci persoane actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunilor de ,, transportul fără documente legale a peştelui obţinut din pescuit”, ,, deţinerea uneltelor de plasă de tip monofilament” şi „ pescuitul cu unelte şi scule neautorizate”.

Dosarele cu actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *