News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Prins cu 215 km/h pe autostrada Deva-Nădlac Prins cu 215 km/h pe autostrada Deva-Nădlac
Please follow and like us:
Pin Share

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat, în zilele de 25 și 26 martie a.c., mai multe acțiuni “fulger”, pe Autostrada A1, pe tronsonul Margina-Nădlac.

Un bărbat de 40 de ani, din județul Timiș, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism având viteza de 215 km./h., depășind cu 115 km./h. viteza maximă admisă.
Un bărbat de 37 de ani, din județul Timiș, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având viteza de 202 km./h., depășind cu 72 km./h. viteza maximă admisă.
Cei doi conducători auto au fost sancționați, fiecare, cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Un bărbat de 53 de ani, din județul Prahova, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, utilizând o cartelă tehograf eliberată pe numele unei alte persoane.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 9.000 de lei, fiind dispusă imobilizarea autoutilitarei pentru 9 ore.

În cadrul activităților, au fost aplicate 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 61.000 de lei, dintre care 92 pentru depășirea vitezei legale și 17 pentru depășirea timpilor de odihnă.

Au fost reținute 56 de permise de conducere, dintre care 54 pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare pe autostradă, și 2 pentru mers înapoi.

Acțiunile de monitorizare a vitezei pe Autostrada A1 se desfășoară permanent, pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *