News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

La mijlocul acestei săptămâni, reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad, a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că un bărbat a sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde l-a prins în flagrant pe S. Mihai,  în vârstă de 56 de ani din  Arad, care a sustras mai multe produse alimentare, pe care le-a ascuns în buzunarele hainelor pe care le purta.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra bărbatului 1 kg. de caşcaval, 3 pachete de unt şi o cutie cu cremă de unt, o rudă de salam, o bucată de kaizer afumat şi o bucată de bacon vidat, în valoare totală de 93,66 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *