News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Marţi, 13 iulie a.c., în jurul orelor 19.00, o patrulă de jandarmerie din cadrul Grupei de Intervenţie şi Supraveghere Pecica în cooperare cu inspectori din cadrul Parcului Natural ,,Lunca Mureşului”, executând o misiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului contravenţional şi infracţional în domeniul piscicol, au prins în flagrant un bărbat care avea asupra lui o unealtă de pescuit folosită la braconaj.

În urma interceptării şi legitimării, jandarmii l-au identificat pe Ş.C. în vârstă de 44 de ani din Secusigiu, jud. Arad, care se pregătea să pescuiască ilegal pe râul Mureş în apropierea localităţii Secusigiu, folosind o unealtă de pescuit interzisă prin lege, respectiv un crâsnic denumit popular “cântar”.

Jandarmii, au confiscat unealta de pescuit şi i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de ,,deţinerea la pescuit de către persoane neautorizate a tipurilor de unelte de pescuit comercial”.

Dosarul cu actele premergătoare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *