News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sâmbătă, 18 iunie a.c., reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că un bărbat a sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-a prins în flagrant pe P. Robert, de 29 de ani din Arad, care a luat de pe raftul cu produse elecronice 2 laptop-uri şi le-a ascuns într-o geantă, încercând să părăsească magazinul fără a plăti.

La controlul efectuat de jandarmi asupra bagajelor aflate asupra bărbatului, au fost găsite cele 2 laptop-uri, în valoare totală de 3100 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit celui în cauză actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *