News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, în cooperare cu lucrători ai Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură Bucureşti – filiala Ardeal, au desfăşurat, pe râul Mureş, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional în domeniul piscicol.

În timpul acestei acţiuni, ce a avut loc în apropierea localităţii Pecica, au fost prinse în flagrant două persoane, Ştefan I. în vârstă de 49 de ani şi Constantin I. în vârstă de 22 de ani, din localitate, în timp ce pescuiau având fiecare câte o unealtă de pescuit comercial de tip crâsnic, interzisă prin lege.

Jandarmii au ridicat, în vederea confiscării, cele două unelte găsite şi au eliberat peştele prins în mediul său natural.

Celor două persoane le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de ,,deţinerea de către persoane neautorizate a tipurilor de unelte de pescuit comercial” faptă prevăzută şi sancţionată în conformitate cu O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura. Documentele sunt înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *