News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Prinsi de jandarmii aradeni pentru comert ilicit in piete Prinsi de jandarmii aradeni pentru comert ilicit in piete
Please follow and like us:
Pin Share

Jandarmii arădeni continuă acțiunile pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit, a faptelor de natură antisocială, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică în zona de competență a Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Într-o acțiune ce a avut loc în zona Pieței Fortuna din municipiu, a fost identificată o femeie în vârstă de 26 de ani, care oferea trecătorilor, spre comercializare, pachete cu țigări. La controlul efectuat, asupra femeii și în autoturismul ei, au fost găsite 147 pachete cu țigări timbrate necorespunzător.

Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării întregii cantități de țigarete şi predării acestora la Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara, pentru luarea măsurilor ce se impun.

De asemenea, în Piața Obor din municipiul Arad, au fost depistate patru persoane care comercializau sticle cu parfum, de diferite mărci, fără a deține documente de proveniență a acestora. Fiecare dintre aceste persoane a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 lei. Cele 23 sticle cu parfum, oferite spre comercializare, au fost confiscate în vederea valorificării.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *