News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Euforia TV a lansat duminică seară reality-show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.Totul despre viaţa familiei Prodan-Reghecampf într-un singur show.

În prima editie, Anamaria s-a întâlnit cu prietena ei Oana Roman şi a fost la prima prezentare Alexandru Ciucu, s-a relaxat la salonul de cosmetică şi apoi la shopping într-un magazin de lux din Dorobanţi. În a doua parte a show-ului, vedeta a plecat alături de soţul ei şi fiul lor cel mic în Antalya, în cantonament cu echipa de fotbal. Acolo Prodanca a plătit la un hotel de 5* stele

4500 de Euro pe un apartament pentru ea, soţ, fiul cel mic şi Nuti -menajera şi bona familiei. La scurt timp după ce s-a cazat, a constatat că şi-a pierdut portofelul şi a făcut mare vâlvă în tot hotelul. L-a căutat toata ziua, până când s-a întors Laur din oraş cu el în mână. Tocmai fusese să alimenteze cu benzină autocarul pentru echipă.

 

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *