News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Zilele trecute s-a filmat o noua editie pentru reality-ul de la Euforia TV, “Prodanca &Reghe: Dragoste în prelungiri”. Anamaria iubeşte foarte mult copiii şi în ciuda firii ei vulcanice, se alintă foarte mult cu ei şi îi place să fie înconjurată de copii. Ea şi-a vizitat de curând, împreună cu echipa de filmare finuţa de numai trei zile, Anamaria Rihana. Fetiţa s-a născut în timpul partidei Concordia Chiajna-Astra Ploieşti.

Echipa impresariată de Anamaria Prodan a câştigat meciul cu 2-0, iar mama fetiţei, aflată în travaliu întreba cât este scorul. Aşa că vedeta şi soţul ei, Laurentiu Reghecampf au hotărât să dedice  victoria- finuţei celei mai mici care tocmai venise pe lume. În poză mai este şi Rafael, fratele mai mic al finuţei şi Reghe junior (Bebe) care  o roagă pe Prodanca zi şi noapte să îi mai facă şi lui o surioară.

Ce mai face familia Prodan-Reghecampf, aflaţi duminica aceasta de la ora 20:00 la Euforia TV în Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.

  “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *