News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

După eşecul de acum o săptămână cu electrocasnicele, săptămâna aceasta în Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, Anamaria se ambiţionează şi iar intră în bucătărie în lipsa soţului ei. Ana vrea sa facă o cafea pentru ea şi pentru Nuţi. Deşi urmează toţi paşii din instrucţiuni, tot se încurcă. Apoi se apucă să facă nişte ouă ochi pentru ele două şi pentru Bebe. Pentru acestea pregăteşte o tigaie inedită cumpărată din Turcia cu foarte mulţi bani, dar fără instrucţiuni. Nuţi o apreciază foarte mult pe Ana, dar se teme mai mereu să o lase singură în bucătărie, „Unde e Laur că fără el suntem praf?”-concluzionează menajera.

Prodanca nervoasă că nu i-au ieşit ouăle nici în tigaia sofisticată, nici în tuci, exclamă „ce-o să zică oamenii acum, iat-o şi pe tâmpita asta, nu ştie să facă patru ouă şi se umflă că face ciorbe. E dar se întâmplă chiar şi celor mai mari bucătari, să nu le iasă o dată”.

 Ce pregăteşte până la urmă Prodanca pentru micul dejun, aflaţi duminica aceasta de la ora 20:00 la Euforia TV în Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.

 

  “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *