News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Zilele trecute Prodanca, protagonista reality-show-ului Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”a avut o zi groaznică, părul nu-i ieşea bine, era agitată cu meciurile, trebuia să meargă şi la o emisiune şi apoi la deschiderea unui club. Şi, pe deasupra mai vine şi Nuţi-menajera ei de încredere cu o problemă. Tocmai ce a aflat că tatăl ei este bolnav şi trebuie să plece în provincie două săptămâni. Anamaria, să ia foc şi nu alta, „Nu ştiu cum o să găsesc eu o femeie de încredere să stea două săptămâni în casa mea şi cu copilul meu.

Vedeta este panicată toată. Pentru prima dată în 13 ani, are un sentiment ciudat şi îi e teamă că Nuţi o va părăsi, „Nuţi e vitală pentru mine.”

Menajera încearcă să caute înlocuitor printre prietenele ei, dar fără succes. Soluţia rămasă ar fi să sune la o agenţie de casting şi să cheme câteva fete.

 

Ce fete vin şi cât de potrivite sunt ele pentru Prodanca, aflaţi duminica aceasta la “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”de la ora 20:00 la Euforia TV.

 

“Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *