News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Deşi vedetă şi plină de bani, Prodanca, protagonista reality show-ului de la Euforia TV, şi-a făcut mereu singură cumpărăturile, a ajutat-o pe menajeră la curăţenia în casă şi a gătit alături de Reghe. Semn că Anamaria nu are fiţe absurde spre deosebire de unele pseudo-vedete apărute mai nou in showbiz-ul românesc.

Sexy-impresara merge împreună cu soţul şi alţi câţiva prieteni la deschiderea unui nou club din Bucureşti. Reghe vine să o ia după ce a fost invitată la o emisiune unde a promovat reality show-ul. Când o vede machiată strident, o ia peste picior şi îi spune că nu merge cu ea aşa.

„Soţul meu mă iubeşte natur!”-declară Ana. Machiajul este puţin retuşat, dar Anamaria ar face orice sa nu fie criticată de soţ şi să-i facă pe plac. După petrecere, deşi era ora 1 noaptea, Reghe se aşează la un meci confortabil în fotoliu, iar vedeta vine lângă el cu o carte de machiaj profesionist, „Vreau să învăţ să mă fardez şi eu ca Păuna(make-up artistul ei preferat)”.

Dar, ce să vezi manualul nu era în engleză aşa cum se aştepta ea, ci în limba germană.

Aşa că Ana a trebuit să se roage de soţul ei să-i traducă câte ceva pentru a reuşi să se machieze.

 

Ce a ieşit, aflaţi duminica aceasta la “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”de la ora 20:00 la Euforia TV.

 

“Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *