News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sexy-impresara, protagonista reality-show-ului Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, şi-a programat o zi cu mama ei la Dăbuleni. Ana merge la ţară! Se duce să o ia pe mama ei, celebra cântăreaţă de muzică populară. Maşina Ionelei e plină ochi cu provizii, însă în ultimul moment, actualul soţ, tatăl viteg al Anei, Toni primeşte o veste proastă. Tatăl său a murit. Brusc trebuie schimbat programul. Toni insistă ca cele două doamne să-şi continuie planul şi să meargă el la înmormântare.

„Eu îi spun tată. E un om deosebit. Sunt foarte mândră de el. Toni e un domn, un barbat foarte manierat.” –declară vedeta Euforia TV despre tatăl ei vitreg.

Apoi Anamaria şi Ionela îşi continuă drumul la Dăbuleni.

 

Ce face o sexy-impresară  la Dăbuleni, aflaţi duminica aceasta la “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”de la ora 20:00 la Euforia TV.

 

“Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *