News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Anamaria, protagonista reality show-ului Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de la Euforia TV a mai stors nişte bani de la mama sa,celebra cântăreaţă, Ionela Prodan.

Când şi-a cumpărat mobila unicat din lemn masiv, Prodanca nu s-a putut abţine şi a luat şi nişte covoare de la Puşa. Pregătirile pentru vacanţă i-au cam stricat însă socotelile. Ana pusese bani deoparte pentru Las Vegas şi dintr-o dată şi-a dat seama că nu-i mai rămân să achite covoarele.

Soluţia? Mama! „O chem pe mama şi văd eu cum fac să scot banii de la ea.”

S-a chinuit ceva Prodanca, însă Ionela nu s-a lăsat deloc. Dar a mai scos un as din mânecă. A apelat rapid la inocenţa lui Bebe şi la puterea lui de convingere. „Bebe e săgeata mea”. A fost nevoie doar de un zâmbet de la cel mic şi Ionela s-a topit, „Bine, mamă, îţi dau acum şi gata. Uite aici 2000 de Euro.”

Emoţionată, Prodanca i-a şi scăpat pe jos, dar acum are covoare.

 Urmăriţi  detalii si noi aventuri în ediţia numărul 10 “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de duminica aceasta de la ora 20:00 la Euforia TV.

  “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *