News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Anamaria Prodan, vedeta reality show-ului Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de la Euforia TV, deşi s-a mutat în apartamentul mamei sale din centrul Capitalei, acum că a venit vara se mai duce şi la casa de la Snagov. Curtea ei cu ieşire la lac este mereu încăpătoare pentru prietenii familiei. Zilele trecute a dat o petrecere acolo, unde au fost invitaţi prietenii vechi şi foarte  apropiaţi. Serghei Mizil este unul din preferaţii Anei. Se cunosc de mici şi se înţeleg foarte bine.

Serghei şi Ana sunt veteranii comunismului, sau cum zice chiar ea, „comuniştii, copiii celor care au condus”. Pe numele său întreg, Serghei Niculescu Mizil este fiul lui Paul Niculescu Mizil, fost membru al Comitetului Politic Executiv al PCR. În ultima vreme e tot mai prezent ca invitat în diferite emisiuni tv. Se face remarcat pentru umor, fantezie şi „adevăruri”, spuse prin prisma sa.

De data asta, el şi Prodanca s-au pozat special pentru a posta pe Facebook o dedicaţie pentru celebra Carmen Hara. Ea s-a luat de ei prin presă, iar ei nu se sfiesc să-i plătească poliţele în public. ”Nu sunt genul să bârfesc oameni pe stradă, dar când văd atâta prostie mă gândesc că dacă prostia ar durea, asta s-ar tăvăli pe jos”. „O invidiez de numai pot pe asta. A păcălit şi ea 5 ameţiţi în America că le ghiceşte în glob sau în ce le-o ghici ea pe acolo. Americanii oricum cred orice”-a declarat vedeta Euforia TV.

 

Cum s-a terminat discuţia dintre cei doi,  urmăriţi  în ediţia “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de duminica aceasta de la ora 20:00 la Euforia TV.

 

“Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *