News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Duminică seara la Euforia TV, în emisiuneaProdanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, protagonista reality-show-ului s-a întâlnit cu prietenii. După câteva ore de planificări telefonice,acuzând mari dureri de spate, „cam şontoroagă”-cum zice chiar ea, Prodanca a ajuns la întâlnirea cu prietenii cei mai buni. „Am întârziat ca de obicei, dar ei mă cunosc şi mă iubesc aşa cum sunt”.

Am ales un restaurant care mi-e foarte drag şi unde îl cunosc pe patron,

„ Sunt prietenă cu patronul. Şi dacă vreau să mă văd cu prietenii la 2 dimineaţa, la 2 dimineaţa se deschide restaurantul pentru mine. Mare lucru, să mergi undeva şi să te simţi ca acasă.”

Prodanca şi-a invitat cei mai vechi prieteni la o şuetă ca pe vremuri. Au răspuns cu plăcere, Oana Roman, Ilinca Vandici (Antena 2), Mădălin Voicu Jr., Ramona Lăzuran şi Cornelia Ionescu.

Anamaria a mărturisit la un moment dat că toţi prietenii îi sunt dragi, dar ea uită zilele de naştere. Le încurcă şi pe cele din familie, „nu ţin minte zilele de naştere, dar dacă cineva o uită pe a mea, e beleaua cât sarmaua!”- a declarat vedeta în ediţia de duminică seara, Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de la Euforia TV.

  “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *